glömde bort tiden

ooops, jag sitter och kollar på one tree hill och märker att klockan är 23.00! nu måste jag gå och borsta tänderna och lägga mig, imorgon ska jag jobba (n)


tjejkväll på elin's place

i fredags hade jag tjejkväll med Sara, Elin och Hannah. i kollade film och bakade muffins som vi sedan dekorerade med marsipan och färgad grädde. riktigt kul kväll!


dålig på att uppdatera!

jag har inte haft lust att blogga nu i helgen, men jag har massa att berätta! senare kommer jag uppdatera och göra massa inlägg :)

yesterday

igår va jag i stan med underbaraste Sara! vi åkte dit för att köpa vinterjacka till henne och hade ca 2-3 timmar på oss, och självklart så är det rea i nästan alla butiker! så det blev ganska stressigt att hitta den perfekta jackan och samtidigt gå bland alla rea-saker. men hon hittade sin jacka till slut.

detta köpte jag igår
linne WEEKDAY 60:-
svarta jeans WEEKDAY 100:-
chailatte, såklart!

demonstration i skolan

shoo! 

nyss kommit hem från en ganska annorlunda skoldag. vi gick som vanligt i skolan på förmiddagen, sen på eftemiddagen gick nästan hela skolan till kommunhuset för att demonstrera. kommunen här i Herrljunga ska nämligen dra ner på personal på min skola. de ska ta bort hela 6 lärare och pga av det så kommer vi får en sämre utbildning. därför tog elevrådet hand om det och startade en demonstration. jag hoppas verkligen att kommunen inte minskar på lärarna! 


bilder från demonstrationen

enrique iglesias

finns det en snyggare kille?!

videosamtal på facebook äger!

fan va coolt att man kan ha videosamtal på f-b! jag och Beata sitter och snackar hela kvällarna, så himmla kul! 


Demi Lovato - Fix A Heart


kvällens sysselsättning

sitter här med tända ljus (som vanligt) och lyssnar på musik och läser Frida. jag älskar sånna skvaller och tips tidningar, så sjukt kul att läsa! ;) 

FANTASTISKT. 
(mitt och Beatas favvo ord, hehe)


fina bilder på mitt riktiga jag :)

sminkborstar jag använder

dessa sminkborstarna köpte jag på taxfreen när jag åkte till Cypern i sommras. de kostade 150:- och jag tycker att de är riktigt bra! de kommer från märket Beuty needs. det bästa med dem är att de är väldigt lätta att använda då det på varje borste står vad man ska ha dem till, så de var ett riktigt kap! :D


skön skoldag!

moshi moshi! '
idag slutade jag skolan 13.30. dagen har verkligen gått snabbt, riktigt chilla lektioner så det har inte varit jobbigt alls! :) 

BTW: på söndag ska man ju ställa om klockan, så det får ni inte glömma! ;) och har ni märkt hur mörkt det har blivit ute?! det börjar ju mörkna redan nu, helt sjukt! jag kan inte fatta att det är mindre än 2 månader kvar till JULAFTON!

såhär ser jag ut idag! till det hade jag gråa jeans och en svart t-shirt ;)

off to school

godmorgon! idag känns det ganska bra i halsen så därför drar jag till skolan, jag har endå en kort dag i dag och slutar 13.30!  nu nu ska jag dricka te med honung, kramiiiis :*

en bild från i vintras! jag ÄLSKAR den färgen jag hade på mitt hår då, jag hade praoat på en frisörsalong där en tjej hade färgat mitt hår gratis, ska nog gå dit och göra det denna vintern med :)

right now, taking a bath

tar ett bad och försöker ånga ut min förkylning! ligger bland skummet med en massa tända ljus och ska kolla film. jag antar att jag kommer ligga här ett tag så jag säger godnatt nu, puss på er! 


slinga håret ?

jag har börjat fundera på att färga håret nu till hösten, jag har tröttnat på att vara helblond. jag vill pigga upp mitt hår lite! funderar på att lägga i några olika nyanser av slingor och se om det kan ge mig lite mer volym och liv i håret. kanske något i denna stilen ?


jag kör på en till hemmadag

jag stannar hemma från skolan idag med, jag känner mig helt slut i kroppen trots att jag har sovit länge idag. nu ska jag gå och upp och fixa mig en kopp te med honung! 



tröttis

jag har inte orkat uppdatera idag då jag känner mig väldigt seg i kroppen och i huvudet, nu ska jag kolla film och just in case ifall jag skulle somna så säger jag godnatt nu, vi hörs i morgon! puss

tips

tänkte tipsa er om denna fina tröjan från Ellos! för att hitta tröjan klicka här!


sjuk

godmorgon! imorses när jag vaknade hade jag så sjukt ont i halsen, så mamma ringde till vårdcentralen för att kolla om jag hade halsfluss, som tur var så hade jag inte det. men jag är endå hemma från skolan idag så att jag kan försöka bli bättre. nu ska jag hämta varm mjölk med honung i och hoppas på att det hjälper! 

guess what

gissa vad jag gör !? jag fick en sån där jul-kick och jag var bara tvungen att börja göra en önskelista för jule 2011! så nu sitter jag här och letar saker att önska mig och till det lyssnar jag på julmusik, jag är en riktig christmas-lover ^^

David Archuleta - The First Noel - Christmas From the Heart


juste

jag har ju glömmt visa er hur det blev med blekningen! 

and viola! utväxten är borta! jag blev ganska nöjd med färgen men dock så blev det liiite gula toner, så sen ska jag ta en ordentlig klick silvershampoo i håret så fixar nog de sig :)
dumma som vi var så tog vi förebild på mitt hår med Beatas mobil och glömmde lägga in bilden på datan, så ni får tyvärr bara en efterbild, men det är la den viktigaste, right ? ;)

fruktsallad

godmorgon! jag hade ingen ork för bloggen igår då jag var med beata hela dan!
hon sov hos mig igår också :) nu på morgonen så berättade hon för mig att hon nästan hade ramlat ner från sängen för att jag låg och tryckte på henne, hehe tjockis som jag är ^^
nu har hon åkt iväg på en körkurs som kommer ta 4 timmar, stackarn :( senare ska jag på kalas till henne då hennes bror fyller år. 

Bilder på fruktsalladen igår!


film

kom precis hem från skolan och sitter och kollar på lilo och stitch 2. snart kommer Beata hit och ska bleka utväxten på mig :) ni får se ikväll hur det blev :)

i skolan

hejhej!
jag sitter på franskan och håller på med en arbetsområde om kärlek. det är faktiskt helt okej :) vi sitter i datasalen och skriver varsin dikt på franska, det går la sådär ;)

nous avons vu!

monki-lanelle

dessa shortsen kommer från monki och kostar 250 :-. jag har letat efter ett par svarta midjehöga shorts och dessa är nästan perfekta! bara man fixar lite slitningar och annat så kan dem bli riktigt heeeeta! jag funderar starkt på att köpa dem :)
klicka på länken för att komma till shortsen ;)
http://www.monki.com/Shop/Pants/Lanelle/13220-301044.1

Dagens film

dagens film blev Pirates of the caribbean 4!
jag älskar alla pirates of the caribbean filmerna, jag kan se dem hur många gånger som helst utan att tröttna! det kan ju vara för att den sjukt snygga Johnny Depp är med :r

Eminem - We Made You [HD] [Lyrics]

de flesta av er har säkert hört denna låten från Eminem "We made you". förut när jag och Beata satt och lyssnade på den så märkte vi en så sjukt konstig sak! om man spolar fram till ca 2.30 och lyssnar noga så hör man att det kommer ett konstigt ljud vid 2.36. asså det är våran humor och vi kunde inte sluta skratta åt det, så jävla kul! vilken miss de måste ha gjort när de gjorde låten ? :P HAHAH

skrattar och äter muffins


hm wintercollektion


HM har fått in en vinterkollektion, äntligen! nu blir det att köpa mysiga vinterkläder!

te och pannbiff

hallo

jag har precis slutat skolan och nu sitter jag här och äter pannbiff och dricker tee, muuuuums :) skoldagen gick faktiskt väldigt snabbt mot vad den brukar göra, så det var ett pluss! imorgon ska jag ha hypotes i matte, gaaah, jag måste plugga! just nu håller vi på med potenser och skit, krångligt men jag börjar komma in i det nu :D
ikväll ska jag rida och det ser jag fram emot :)
puss och kram skumbanan!

gårkvällen

HELLUU

jag sitter här och borstar tänderna.

igår var jag och Beata på fest, det var helt okej men kunde varit mer folk. vi kom hem runt ett och var jätte trötta. tyvärr så tog jag inga foton men det får bli en annan gång :)
nu ska vi gå ut och gå lite, hejsvejs !



Beata har en tandborste hemma hos mig och idag fick jag en hos henne, hon var snäll nog att skriva Maddis tandborste på den (Y)

glad tjej!

ikväll är det fest, woooop :D

Alexandra Stan - Get Back (ASAP)

taggataggatagga

skolan

nu drar jag till skolan, här kommer en bild på hur jag såg ut igår (jag gömde lägga up den). på bilden har jag också mitt nya linne :)

hos beata

nu ska vi fram till hemköp och köpa djungelvrål, chao!

nytt från HM

detta kom hem i min brevlåda idag!


linne 59.50 :- rea



kudde 129:-

jag är riktigt nöjd med båda köpen :)

hannahs nya hårfärg

hannahs hår före och efter att ha varit hos frisören, jag tyckte att det blev riktigt snyggt ;)
FÖRE
EFTER
jag försökte redigera fram den rätta färgen på den sista bilden, men det gick inte så bra xd
färgen är mycket finare i verkligheten!
jordgubb och chokladsås, right ? ;)

elins mästerverk

en bild på mig(?) och min kille :P

i skolan

godmorgon

jag och Elin sitter här och har datalektion. vi ska framöver göra ett muntligt föredrag om ett faktarbete, jag ska skriva om Titanics historia. föredraget ska vara minst 5 minuter långt så det behövs ju ganska mycket fakta.  men det ska bli kul (hoppas jag) :).

efter skolan ska jag Elin och kanske Sara och Hannah hem till mig och kolla på jag saknar dig. förra gången så hackade den så vi kunde inte se klart på den, och Elin har tjatat om att hon vill se den, sötis ^^

men nu ska vi ha rast i ca en halvtimma, byebye!


hemma

hejhej

jag sitter och äter clementin och kollar på extreme home makover, tyvärr så kan jag inte ta bilder med min webcamera, asså det går inte att få upp den lixom, jag undrar varför ? jaja, jag får fixa det sen :)

receptet på chokladrutor!

jag orkade inte skriva ner receptet så jag tog kort på det istället  (Y)

nighty

nu går jag och lägger mig, godnatt alla ni fina :)

godmorgon ?

hejhej

idag vaknade vi runt tolv, det var riktigt skönt att få sova ut!
nu ska vi se en film med Irene Huss som heter "det lömska nätet", har hört att dem är bra ;)


at beatas place

hejhej!
jag är hemma hos Beata och sitter och pillar på henne Macbook Pro medans hon städar, riktigt duktig tjej :)
förhoppningsvis ska jag sova här inatt! vi kommer spendera kvällen med Sara och Elin hemma hos sara, myyyys :) jag får se om det kommer upp ett inlägg senare ;)
idag bakade vi jätte goda chokladrutor (som jag skrev om i ett tidigare inlägg)! jag tror faktiskt att jag ska lägga ut receptet på dem, dem är så himmla goda och superenkla att göra! får se om det kommer upp ett inlägg om det :)
jag just nu, heeting ;)

it's friday!

jag är så glaaad för att det är helg!
senare kommer Beata hit och ska sova här, har saknat dem kvällarna :)

Bloggar jag läser


http://www.kissies.se/
http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/
http://kenzas.se/
http://werun.nyheter24.se/isabelles/
http://fannystaaf.se/
http://majatanna.modegallerian.se/
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/
sedan en massa andra småbloggar.
ja, jag är en riktig bloggnörd xd

in school

några bilder på mig och Hannah igår på franskan :) hade tänkt att lägga upp dem igår men jag hann inte..
sötisen min <3

fish´n chips

nu sitter jag och Beata här och äter pommes och fiskpinnar, så sjukt gott!
idag hade jag bad den sista lektionen så nu kommer en ootroligt söt bild på mig och Beata ^^

time to sleep

nu ska jag gå och somna till filmen how to lose a guy in 10 days :)

nighty nighty  ZZzz

ny header!

nu har jag bytt header igen, men jag är lite osäker på om jag gillar den eller inte :/
vad tycker ni ?




NU


kanelbullens dag

idag är det kanelbullens dag, jummy! alla älskar ju bullar lixom ;)
jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan idag men jag har massa plugg, så det kan vara lite segt :s

nyduschad

en nyduschad Madeleine just nu, gulligt!
nu blir det te och one tree hill :)
godnatt finisar :)

ridning

nu åker jag och rider! skriver mer när jag kommer hem, puss!


saknat mig ?

varning för dålig updatering! jag har haft så mycket att göra nu i helgen att jag inte har orkat blogga, förlåt!
men nu kommer lite om vad jag har gjort i helgen :)
jag har jobbat hos min morbror
jag har varit i Borås och kollat på Elfsborg-Gävle med laget





jag har gjort massa mer, som ni förstår så har jag inte varit hemma så mycket och därför inte kunnat uppdatera
puss

Gästblogg: Beata här

Just nu sitter antaligen Madde på tåget påväg till Göteborg för att kolla på Elfsborg med hennes lag. Så därför fick jag rycka in med ett inlägg! Men igår så var i vedum på morgonen och tjänade en liten slant på att plocka upp ved med sina kusiner och så spendera hon hela kvällen hemma hos Sara med Elin och Hanna. Hon kommer hem runt 4 och då ska hon va med mig har jag bestämmt! och då kommer hon själv också slänga upp ett inlägg! xoxo



klicka HÄR för att komma till min blogg.

..

ingen ork för att blogga idag,vi hörs i morgon, kram!

RSS 2.0