Göteborgsoperan

godmorgon!
här kommer bilderna från gårdagen när vi var på Göteborgsoperan.
jag och elin i bussen <3
sara emil hannah elin och jag utanför operan
sedan gick vi på en rundvandring
inne på operan, det var helt otroligt stort!
här skapade de kulisser m.m
en bränd råtta (?) som vi fick se på rundvandringen :P
den jättegoda maten!
och till efterrätt, chailatte
vi innan musicalen
det var en riktigt rolig dag, tyvärr så fick man inte ta kort under musicalen och det var synd då det var en sjukt snygg skådespelare som var huvudperson :)

morgondagen

imorgon kommer jag gå i skolan till 14.00 sen drar alla niorna till Göteborg och går på en musical som heter west side story, hoppas att den är bra så man inte somnar :P jag ska försöka lägga upp ett inlägg innan jag drar till skolan då vi kommer hem runt 24.00 och då tror jag inte att det blir ett inlägg, hahah. så var beredda på att det kommer vara låg uppdatering i morgon, nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill, sen ska jag sova, nattis :)

utvecklingsamtal

hejhej! för en stund sen kom jag hem från mitt utvecklingsamtal och jag kan säga att jag är väldigt nöjd :) nästan allt var positivt ang mina betyg och hur jag sköter mig, weei (y)
till kvällsmat blev det tacos. jag är inte så förtjust i  det men det funkar :)
senare blir det idol och det gillas ju alltid, haha :)

why am i jealous ?


this is some good shit

som ni kanske har ärkt så dricker jag te i typ varje inlägg. jag har druckit te sedan jag var runt 10 och jag är helt beroende av det. jag dricker cirka 4 koppar om dan (!), jag tycker att det är så otroligt gott!
gissa vad jag gör just nu, jag dricker te!
godnatt på er sötnosar <3

Nicki Minaj - Your Love

denna låten är så sjukt bra, jag kan inte få nog av den!

autumn

här kommer verkliga bevis på att hösten är här! jag och Beata tog en liten promenad i det mysiga höstvädret, en perfekt kväll för att ta kort :) här kommer en bildbomb!
Mimmi
Jag och min fina Beata
<3

no lifers

min och Beatas konversation på fb, som ni förstår så är vi ovänner..




rain rain rain..

ja rubriken säger väll det mesta, det regnar -.- personligen så tycker jag att det är mysigt med regn på kvällarna (men inte på dagarna!). regn gör höstiga kvällar ännu mysigare! just nu sitter jag och flisan med tända ljus och kollar film, riktigt mysigt tycker jag :)
min lilla ängel

Right now

på rymmen med pippi långstrump ^^



NU

LIKA ?

Jessica Alba

en utav de snyggaste kändisarna, så otroligt fin!

hos beata





jo jag känner mig jättefin idag xd

250911

idag spelade jag match mot trollhättan och det gick ju sådär, kommer ni ihåg när jag skrev om att jag hade stukat foten ? ja nu är det så att jag har stukat den andra foten på samma sätt, fast denna är mer svullen än den andra. jag har nog de svagaste vristerna i världen, jag måste börja träna upp dem!
efter matchen drig jag hem och tog det lungt ett tag, sedan drog jag och Elin till Hannah där även Elinne väntade, mysigt! vi kollade på en asäcklig film (som jag inte kommer ihåg namnet på xd) men den var också väldigt bra.
ahh det var i stort sett min dag :)
Min fote ser helt cp ut! dock så är den mer svullen i verkligheten än på bilden, ja menar kolla kulan lixom :o

Leighton Meester - Your Love's A Drug HQ W/DL Link

jag har inte känt för att skriva något i bloggen idag, förlåt!
just nu städar jag mitt rum, sedan ska jag tända ljus, sätta på en film och dricka te, myys. kommer även komma upp en uppdate om dagen, det har ju hänt lite, medans ni väntar kan ni lyssna på låten som jag lyssnar på just nu :)

mat

nu åker jag till farmor och farfar och äter!

oth

godmorgon!
idag vaknade jag runt tio. nu ligger jag i min säng och kollar på one tree hill och dricker te, en perfekt morgon.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll blir det nog att sova med tjejerna, det var ju ett tag sen, så det ska bli riktigt kul :)
nu ska jag fortsätta mysa, kraaam
världens godaste te!

stan med de fina

idag vaknade jag runt halv tio utav att klockan ringde. då var det bara att fixa sig och dra vidare fram till tåget för att åka till Borås med mina fina tjejer Sara, Elin och Hannah!
i Borås åt vi på en thairesturang som hette Golden Elephant, riktigt gott! men dock så blev man proppmätt och mådde lite dåligt, men det gick över snabbtsom tur var. sedan blev det lite smyckes affärer och sånt, där jag köpte en ear cuff för 30:-, riktigt kap ;)
men vi var inte mätta länge så vi drog och köpte godis!
det har varit en jättefin dag med er tjejer, puss :)
Hannah och Sara
Elin
Hannah
Min fina ear cuff
Jag och Hannah biffade oss i "one peice", fake dock.
fina bilder från en fin dag :)

Rihanna - We Found Love (Feat. Calvin Harris)

har precis lyssnat på Rihannas nya låt We found love och jag kan säga att den är jättebra, så ta tiden och lyssna ;)


träning

förlåt för att jag inte har updaterat men jag har inte hunnit! idag har jag varit i stan med tjejerna, mer om det när jag kommer hem! nu drar jag till träningen! puss

im home

hemma!
dagen började med språk de tre första lektionerna, helt okej. sen avslutades dagen med idrott och nu har jag fått helg då vi har studiedagar på torsdag och fredag, gött!
medans jag sitter och väntar på att Beata ska komma med tåget tittar jag på Chihuahuan från Beverly Hills 2, rolig film :)

uppe med tuppen

godmorgon!
oj va mörkt det är ute ? :o det känns verkligen att det börjar närma sig kallare tider, burr. 
nu ska jag fixa mig inför skolan, puss på er :)

haircuts

några frisyrer som jag gillar!
skulle inte vara fel att skaffa någon av dessa, dock så skulle jag inte våga klippa av mitt hår då jag älskar när det är långt :)

love nature ?

dessa kuddar fick jag med mig hem från Alingsås igår, jag tycer att dem är jättefina och kommer passa bra till min säng, eller jag hoppas att de kommer göra det :P
på kuddarna så står det LOVE och NATURE!

knäckebröd

jag har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag och Beata och kollar på one tree hill och äter knäckebröd, sjukt gott :)

idol

hej igen!

nu sitter jag här och kollar idol och äter flingor med yoghurt. jag har precis tagit en dusch efter att ha ridit, dock så kunde jag inte rida hela lektionen då jag fortfarande har ont i foten och kunde inte klara av det, ajaj.
i alingsås köpte jag två nya kuddar till min säng, det kommer upp bilder på dem i morgon ;)
nu ska jag fortsätta spendera kvällen framför idol!
kram

snabbis

precis kommit hem från skolan och nu bär det av till Alingsås, sen drar jag direkt och rider.

berättar mer när jag kommer hem!
kraaaam

(kladd)kaka

helloj!
Jag och beata blev väldigt sugna på att baka något och det slutade med kladdkaka. vi tog receptet ur en bok som vi hade hemma och jag hade inte testat det innan och jag ska inte göra det igen heller :P 
kladdkakan såg otroligt god ut men den smakade inte gott xd det blev helt enkelt en kladdkaka utan kladd. den var jätte torr och inte alls god, dumma recept!
nu har min lilla sötnos åkt hem och det var väldigt tråkigt tycker jag, hon är så himla UNDERBAR <3 

kram
muuuums!

bik bok

En perfekt cardigan nu när det börjar närma sig hösten. jag skulle vilja ha den i vinrött eller i svart men jag tycker dock att den är lite för dyr, men det kanske den är värd ? haha :)

ny header!

Beata har suttit här och hjälpt mig att fixa en ny header, hennes blogg http://beatahedberg.blogg.se/
va tycker ni, var det bättre innan eller efter ? :) 

FÖRE

EFTER

kram

Stereo Hearts ft. Adam Levine


bäst

godmorgon
vaknade runt 10.00 och satte mig och kolla tv medan Beata (sömntuta) sov till 11.00. nu sitter vi här och kollar på repriser från idol, ja tycker idol är ett mysigt program att kolla på såhär mot hösten :) min favorit hittills är nog andre Zuniga, han hade sån speciell röst och ett plus var ju att han var söt ;) har ni någon favorit ? :)
ikväll blir det nog att sova med Beata igen, weei :)

pink nails

en utav mina favoriter på naglarna 

(bilden ovan ger inte rättvisa för den riktiga färgen)

chokladrutor

hejsan svejsan! jag är så himla otroligt glad för att det äntligen är helg! :D
och det kan ju inte bli bättre när man kommer hem och får nybakade kakor (?) av sin syster, jummie :d
som bästa start på helgen blir det att sova med den underbara Beata, gud va jag ha saknat den tjejen :) blir väll antagligen någon bra film, godis och massa skratt! 

talk to you later 

kram

kuddar

jag tycker det är otroligt mysigt med en massa kuddar i sängen! jag har funderat ett tag på att köpa några men har inte hittat de rätta och var nyss inne och kollade på hm:s hemsida och såg att det fanns en del riktigt söta kuddar där, superglad! självklart ska jag försöka hitta det perfekta överkastet med :)
dessa skulle passa perfekt i min säng, blir nog att beställa några :D

Beata is here

helluuuu

nu sitter jag och Beata här i mitt rum och leker med camen, askul! självklart hade jag tänkt lägga upp värsta bildbomben, men tyvärr så funkar det inte att lägga upp webcambilder, wierd ? så detta får bli ett inlägg utan bilder :(

skoldagen har spenderats på gymnasiet där vi har fått lyssna på alla olika linjer som finns, det var verkligen tråkigt! men det blev bättre i slutet när vi kom till Resturang och Livsmedel där de hade gjort kakor till oss, mumms :D
nu ska vi två ekorrar fortsätta ha roligt, haha

kram

morning!

gogmorgon! här kommer en dagens outfit innan jag drar vidare till skolan! 
puss

in tha bath

hejhej :) 
resten av kvällen spenderas här i badet med popcorn och tända ljus, mysigt :)
kommer nog ligga här ett tag och sedan gå och lägga mig, ska ju till skolan i morgon då vi har någon dag då vi ska besöka gymnasiet, hoppas det blir kul :p så jag säger godnatt nu, vi ses i morgon finisar :)
kram

sjuk

de senaste två dagarna har jag varit hostig och snuvig, därför har jag inte varit i skolan utan har tillbringat min tid med att kolla på film och sitta framför datorn, inte bra! har även lite feber och ont i huvudet. som tur var så har jag laddat hem one tree hill säsong 2, bästa serien någonsin!
jag hoppas att jag kan bli frisk nu till helgen då jag
(kanske) ska sova med min undebara Beata, weeei :D vi har inte kunnat tillbringa så mycket tid tillsammans på sista tiden, så jag saknar henne något enormt :) 

kram

sämsta uppdateringen

hej igen allihopa! 

förlåt för att jag har varit den sämsta personen på att uppdatera :s
jag hade nämligen funderat på att ta bort bloggen, men nu har jag bestämt mig för att ge den ett till försök. och jag hoppas att jag kommer orka skriva inlägg så ofta som möjligt ;) 

kram
suddig bild! jag vet

RSS 2.0