P&K!

Hello guys! Som ni har märkt så har jag inte bloggat på ett tag, jag funderar nämligen på att lägga ner bloggen.. Den tar för mycket utav min tid och jag har ingen insperation till att blogga. Så jag sa sluta ett tag, men jag vill inte att ni glömmer av mig!! Så jag behåller bloggen och vem vet, jag kanse börjar blogga igen om någon månad. 
Ni får ha det så bra sålänge, puss!

Godmorgon från oss

Morsningkorsning! Min födelsedag var jättebra! Jag spenderade den först med familjen, sedan åkte jag vidare till Hannah där även Sara väntade. Jag berättar mer om det sen! Nu ska jag städa på mitt rum sedan börja fixa mig inför mitt kalas. Puss sålänge!Flisan hälsar!

Happy B Day to me!

Hej på er KÄRAKÄRA bloggläsare! Gissa vem som fyller 16 idag ?! MOI! Ska spendera dagen med mina två favorittjejer :D

TTYL♥Bild från när skolan åkte skidor i U-hamn

Happy B Day Justin!

Kan väll inte finnas någon där ute som har missat att den sjukt snygga Justin Bieber fyller år idag ?! Hoppas jag inte!

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN JUSTIN!

Jag pluggar vidare..

Hello Darlings!♥

Sitter i köket just nu ovh ska börja plugga på so-provet som jag har i morgon, fml. Känns som att hela veckan har handlat om plugg. Usch vad det måste ha varit tråkigt att läsa min blogg det senaste. Känns som att jag bara skriver om läxor och annan onödig skit som gäller skolan. Men idag är jag faktiskt på lite bättre humör för att plugga. Kanske beror på att det är fredag i morgon och endast två dagar kvar tills lilla jag fyller 16 ?! Gaaaaaaaaaaaaaahh! Skulle uppskatta om jag fick några grattis från er på lördag :D! 

Nu drar jag på glasögonen och blir en nörd, kramis!

RSS 2.0